Бойко пропустив два голи від Олександрії з пенальті / фото ФК Динамо Київ

Воротар київського "Динамо" Денис Бойко пояснив, з якого приводу емоційно звертався до арбітра Віталія Романова після закінчення матчу 30-го туру УПЛ з "Олександрією" (2:2).

Читайте такожДвічі пропустили з пенальті: Динамо в третій раз поспіль втратило очки в УПЛ

Футболіст залишився незадоволений тим, що під час виконання 11-метрового у ворота киян один з гравців "Олександрії" раніше часу забіг у штрафну площу, але суддя проігнорував цей момент і зарахував гол.

Відео дня

"Я почав говорити судді, що він повинен бути послідовним у своїх діях, а не судити так, як йому захочеться, або так, як він собі придумав. Що він відповів - запитаєте вже у нього. Нехай судді теж дають інтерв'ю та відповідають перед народом.

Після поразок мені соромно дивитися людям в очі, не можу вийти в супермаркет або з дитиною погуляти на вулиці, тому що люди мене поливають: "Як ви могли програти".

А чому судді не відповідають перед людьми? Вони теж живуть у цій країні, нехай теж відповідають перед народом і несуть якусь відповідальність", - сказав Бойко в ефірі програми "Профутбол".

Кіпер вважає, що тимчасове відсторонення арбітрів після їхніх помилок не вирішує проблеми:

"Якщо він допускає помилки, його відсторонили на десять матчів, а потім він спокійненько підкурив сигарету, ноги на диван закинув і дивиться гри. Через десять матчів його відправили в Першу лігу, він судить там і повертається у вищу. У них все добре і спокійно".

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Михайличенко натякнув на упередженість арбітрів у матчі з "Олександрією".