Тіна Кароль / фото instagram.com/tina_karol

31 липня в Алмати (Казахстан) пройшов антивоєнний концерт українських і казахських зірок – "Voice of Peace", в якому взяли участь українські артисти Тіна Кароль, Монатік, DOROFEEVA. Свого часу всі вони були членами журі знаменитого вокального шоу The Voice ("Голос країни") в Україні.

Підтримали "Голос Миру" і зірки казахстанської естради - Айкин, Данелія Тулешова, Аргоня, Сітора Назарова, Асилбек і Сиримтай Єнсепови. Багато з казахських артистів вже давно знайомі з колегами з України і не один раз працювали разом. Всі пам'ятають тандем Данелії Тулешової і Монатіка в четвертому сезоні шоу "Голос. Діти", який приніс юній співачці перемогу в цьому конкурсі. Хедлайнер вечора, Монатік, під час виступу кілька разів дякував казахстанцям за підтримку, співчуття народу України. Монатік зробив алматинцям особливий презент – виконав свою нову пісню.

За словами продюсера концерту Женіса Карманова, "Voice of Peace" вдалося зібрати повний зал. На думку продюсера, таким чином, казахстанці продемонстрували, що виступають за ідею миру на всій землі і засуджують війну, адиректор компанії Talent Corporation, який організувала захід, Ерканат Абені подякував міські влади за підтримку і дозвіл на проведення концерту, а також повідомив, що збори від концерту у розмірі 50 тисяч доларів будуть передані у благодійний фонд співачки Тіни Кароль для гуманітарної допомоги українським дітям, а також для підтримки дитячих онкологічних лікарень України.

Відео дня

Масштабне шоу "Voice of Peace" назвали найяскравішою музичною подією цього літа в Казахстані.