Прийом заяв призупинили, щоб вирішити проблему завантаженості реєстраторів / Фото ТСН.иа

На порталі "Дія" тимчасово зупинили прийом заяв щодо реєстрації ФОПів через необхідність доопрацювати функціонал нового держреєстру.

Про це повідомляє прес-служба Telegram.

Читайте такожПонад 150 тисяч ФОПів отримують допомогу з безробіття

Відео дня

Прийом заяв призупинили, щоб розв'язати проблему завантаженості реєстраторів і "удосконалити отримання послуг". Повідомляється, що прийом заяв буде відновлено приблизно через тиждень - після доопрацювання функціоналу нового ЄДР.

Скріншот Telegram

Останнє оновлення реєстру

Про впровадження в промислову експлуатацію оновленого програмного забезпечення ЄДР та закінчення процесу міграції даних в оновлений ЄДР було оголошено ввечері 11 серпня. До цього ПО реєстру останній раз оновлювалося понад 10 років тому - у 2007 році.

Хронологія подій

  • 31 серпня 2020 року стало відомо про те, що Рада може створити в Україні віртуальну економічну зону.
  • 3 серпня 2020 року стало відомо про те, що Міністерство цифрової трансформації розробляє єдину онлайн-платформу взаємодії органів виконавчої влади та інститутів громадянського суспільства "ВзаємоДія", метою якої є впровадження онлайн-інструментів взаємодії громадян і влади.
  • 23 липня 2020 року стало відомо про те, що Міністерство цифрової трансформації працює над впровадженням фінансового моніторингу віртуальних активів, який буде необхідний у разі легалізації Верховною Радою таких активів.
  • 21 квітня Міністерство цифрової трансформації запустило офіційний веб-сайт company.diia.gov.ua державної IT-компанії Diia Company. На початку квітня Мінцифри запустило у відкритий доступ портал державних послуг»Дія".