Проти будівельників Подільсько-Воскресенського мосту розгорнули справжню "інформаційну війну" / фото УНІАН

Генеральний підрядник Подільсько-Воскресенського мосту ТОВ "ЕКО-БУД-ТРЕЙД" офіційно звернулося до політиків через справжню "інформаційну війну", яку проти компанії розгорнули у ЗМІ.

Про це будівельна компанія написала на своїй сторінці у Facebook.

"Ми, Товариство з обмеженою відповідальністю "ЕКО-БУД-ТРЕЙД", є генеральним підрядником по будівництву та ремонту Подільсько-Воскресенського мостового переходу через річку Дніпро у місті Києві", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Також у компанії зазначили, що на даний час, в засобах масової інформації, щодо компанії "ЕКО-БУД-ТРЕЙД" поширюється цілий ряд негативних публікацій та ведеться справжня "інформаційна війна". Компанія "ЕКО-БУД-ТРЕЙД" мимоволі стала заручником політичних баталій. 

Генеральний підрядник Подільсько-Воскресенського мосту офіційно звернувся до усіх політиків, публічних та громадських діячів нашої країни, із проханням:

  • не використовувати компанію "ЕКО-БУД-ТРЕЙД" у політичних іграх, що зумовлені прийдешніми виборами до органів місцевого самоврядування;
  • не поширювати чутки, не розповсюджувати недостовірну інформацію про ТОВ "ЕКО-БУД-ТРЕЙД";
  • не створювати штучні проблеми, що гальмують робочі процеси, задля використання будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу у своїх політичних цілях.

"З усією відповідальністю заявляємо про те, що наша компанія не бере участі у жодних політичних замовленнях, не має протекторату жодної політичної сили чи окремого політика та має на меті добросовісне та високоякісне виконання своєї роботи, розуміє необхідність та стратегічну важливість даного об’єкту для інфраструктури м. Києва і зацікавлена виключно у завершенні робіт об’єкту Подільсько-Воскресенського мостового переходу через річку Дніпро у передбачені контрактами строки, а тому докладає усіх зусиль для своєчасного зведення цього переходу", - підкреслили у компанії.