false

У мережі торгових центрів Епіцентр очікують значного зростання продажів на нинішній Black Friday.

Чорна п'ятниця, або Всесвітній день розпродажів, який традиційно проходить в останню п'ятницю осені, цього року припадає на 26 листопада.

Велику увагу міжнародному святу шопоголіків приділяє і одна з найбільших роздрібних мереж в Україні - Епіцентр, яка надає покупцям знижки до -90% на великий асортимент товарів з різних категорій. При цьому Епіцентр планує запустити святкові розпродажі заздалегідь, щоб якомога більша кількість клієнтів встигли скористатися максимально великими знижками.

Відео дня

За аналітичними даними компанії, в цей період українці витрачають найбільше коштів на придбання таких категорій товарів, як велика побутова техніка, телевізори та аудіосистеми, керамічна плитка, ламінат і паркет, посуд. У топ-10 найбільш популярних серед споживачів категорій на Чорну п'ятницю також відносяться дрібна побутова техніка, побутова хімія та гігієна, лакофарбова продукція, декоративне освітлення і товари для свят.

false

Цікаво, що поведінка українців в онлайні дещо відрізняється від шопінгу у фізичних магазинах. За інформацією інтернет-майданчика epicentrk.ua, на Black Friday українці найчастіше купують в онлайні техніку та електроніку, товари для дому (особливо посуд), одяг та взуття, побутову хімію та автотовари. Значний інтерес споживачів у період святкового розпродажу також викликають товари для будівництва та ремонту, сантехніка, меблі, інструменти та освітлення.

false

В цілому, в 2021 році Епіцентр планує запустити масштабні розпродажі майже на всі категорії товарів. У тому числі на найбільш популярні серед споживачів електроніку, смартфони і ноутбуки, смарт-годинники та планшети, а також меблі, садові інструменти, автотовари, побутову хімію, дитячі товари, спортивний інвентар.

За рахунок великих знижок компанія розраховує не тільки підвищити лояльність клієнтів, але і власний товарообіг. Адже продажі окремих товарних груп в період чорної п'ятниці можуть рости в 2-3 рази.

Більш детально з умовами акції на Black Friday 2021 можна буде ознайомитися на сторінці. При цьому в компанії відзначають, що чорною п'ятницею акційні пропозиції в епіцентрі не закінчаться, адже слідом за нею настає улюблена акція українців "Чесна вигода".