Запускайте ваш ремонт за допомогою геніального стартапу підбору майстрів

Чи бували коли-небудь ситуації, що Вам не вдалося швидко знайти майстра для ремонту обладнання? Або цей фахівець виявився непрофесійним? Чи можливо він вказав завищену ціну? 

Якщо хоча б на одне із попередніх запитань Ви відповіли "ТАК", тоді радимо ознайомитися з сучасною платформою Стрик. Це компанія з підбору добросовісних майстрів, які вирішують Ваші будь-які побутові проблеми. Основна місія стартапу – зекономити Ваш час у пошуку надійних спеціалістів. А їх у компанії більше сотні. І кожен має багаторічний досвід роботи. Тож якість виконання послуг гарантована!

Проблеми, які вирішує Стрик

Отож, Ви можете звернутися до команди Стрик, якщо треба: перевезти вантаж, відремонтувати авто, полагодити електропіч, прочистити каналізацію, встановити водопровідну систему, камеру, витяжку, кондиціонер, бойлер, міжкімнатні та вхідні двері, пофарбувати стіни, підключити пристрої, зібрати меблі, замінити труби, монтувати електропроводку, поклеїти шпалери, прибрати вдома чи в офісі. Також є широкий перелік послуг будівельних робіт. Досвідчені спеціалісти можуть покласти цеглу, встановити паркан, збудувати будинок, пошпаклювати та пофарбувати стіни, вмонтувати вентиляцію, жалюзі та інше.

Відео дня

Швидкий пошук надійних майстрів

Команда Стрик дбає, щоб послуги з будь-якої галузі ремонту та обслуговування щодня виконувалися швидко, якісно та за ринковою ціною. Спілкування з клієнтами на найвищому рівні. Їхні відгуки після співпраці можна прочитати на інтернет-сторінці. Замовити послугу – легко і без витрачання зайвого часу! Треба зателефонувати до компанії, написати на пошту або залишити заявку безпосередньо на платформі. На Ваш дзвінок менеджер відповість впродовж 5 хвилин, відповідь на повідомлення отримаєте за півгодини. Він порадить кращих майстрів, які зможуть вирішити саме Вашу проблему.

Виклик фахівця за допомогою нового стартапу дасть можливість за доступною ціною вирішити побутові питання, зекономити час та нерви. Вам більше не потрібно перевіряти безліч веб-сайтів та вводити різні гасла в пошуку. Ми переконані, якщо скористаєтесь послугами компанії Стрик один раз, то станете їхніми постійними клієнтами!