Колектив АТ ХК «Київміськбуд» взяв участь у Дні довкілля, котрий відбувся в рамках  проведення в столиці офіційного двомісячника з благоустрою, озеленення та покращення санітарного стану міста. Про це повідомила УНІАН прес-служба холдингу.

«Вже 12 років поспіль кияни святкують День довкілля, і холдингова компанія «Київміськбуд» вкотре зробила свій внесок до загальної справи киян, підтримавши добру багаторічну традицію», - зазначається у повідомленні прес-служби.

Колектив ХК «Київміськбуд» взяв участь в благоустрої на декількох ділянках. Озеленення та прибирання прибудинкових територій здійснювались на житловому масиві «Троєщина», а саме в 10 мікрорайоні по вул. М. Цвєтаєвої 9-10-13, де «Київміськбуд» зводить  комфортабельне сучасне житло. Окрім того, частина колективу холдингової компанії приєдналась до благоустрою Національного музею народної архітектури та побуту «Пирогово». Також була впорядкована територія поблизу головного будівельного майданчика - НСК «Олімпійський», генеральним підрядником якого виступає АТ ХК «Київміськбуд».

Відео дня

Загалом за День довкілля силами холдингової компанії було висаджено близько 200 дерев та понад 1100 кущів, засіяно 3,5 тис. кв. м газонів. Робітниками компанії відремонтовано  400 кв. м тротуару та заасфальтовано 280 кв. м дорожного полотна.

«Ми зробили важливу справу - долучилися до впорядкування масиву Троєщина, 10-го мікрорайону, щоб відновити красу нашої природи, а також доклали зусиль до наведення ладу на головному будівельному майданчику країни — на НСК «Олімпійський». Українська людина до землі завжди дуже близька. Тому, на якому б поверсі вона не жила, в неї є діляночка землі в селі або дача під Києвом. Це наш менталітет, який зобов’язує нас плекати довкілля», - заявив Василь Можар, президент АТ ХК «Київміськбуд».