Розробники змогли фото iguides.ru

Коли в мережі вперше з'явилася інформація про смартфон Energizer з акумулятором на 18 000 маг, ніхто навіть не підозрював наскільки величезним вийде його корпус.

Читайте такожСтала відома дата виходу наручного "смартфона" з гнучким екраном Nubia Alpha (відео)

Про це повідомляє портал iGuides.ru.

Відео дня

"На прес-рендарах виробник демонстрував лише лицьову та тильну частини пристрою, не допускаючи ракурси збоку. Тепер, в рамках виставки MWC 2019, цей апарат-цеглину показали з усіх сторін", - йдеться в повідомленні.

фото iguides.ru

Про те, що в компактний корпус вмістити батарею подібної ємності нереально, було й так зрозуміло. Але він виявився настільки величезним, що при першому погляді на нього навіть не хочеться вірити в реальність того, що відбувається. Смартфон виглядає не просто товстим, він величезний та безрозмірний навіть для найбільшої руки.

фото iguides.ru

Дивіться, як він виглядає в порівнянні з LG V40:

фото iguides.ru

А ще, попри товщину пристрою, виробник не зміг зрівняти основну камеру з корпусом - вона помітно випирає. У компанії стверджують, що смартфон забезпечує до 90 годин автономної роботи в режимі телефонної розмови, до 100 годин прослуховування музики або до 48 годин перегляду відео. В режимі очікування він пропрацює до 50 днів.

фото iguides.ru

Energizer Power Max P18K Pop отримав екран 6.2 дюйма роздільною здатністю 2340×1080 пікселів, висувну фронтальну камеру з датчиками на 16+2 Мп, потрійну основну камеру (12+5+2 Мп), MediaTek Helio P70, 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ користувача простору. Продажі моделі почнуться пізніше у 2019 році.