Дизайн новинки не зазнає істотних змін у порівнянні з Xperia 1 / фото gsmarena

Судячи з наявної інформації, компанія Sony працює над створенням нового смартфона, оснащеного дисплеєм з роздільною здатністю 5K.

Читайте такожпредставила смартфон Xiaomi Mi A3 з потрійною камерою

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Пристрій фігурує під модельним назвою J8220, а на ринок вій, ймовірно, надійде як Xperia 1R. Також це може бути й версія Xperia 2, чутки про яку ходили в недавньому часі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що дизайн новинки не зазнає істотних змін у порівнянні з Xperia 1. Судячи із зображення коду, смартфон містить дисплей з роздільною здатністю 5040×2160 пікселів, а співвідношення сторін становить 21:9. Для порівняння, модель Xperia 1 оснащена 6,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 3840х1644 точок.

З чуток, нова версія отримає дисплей діагоналлю 6,1 дюйма. Дисплей з роздільною здатністю 5K містить приблизно на 70% більше пікселів у порівнянні з Xperia 1, що забезпечує приріст показника щільності розміщення пікселів з 643 ppi до 899 ppi. Для порівняння, гарнітура віртуальної реальності HTC Vive Pro забезпечує щільність розміщення пікселів 615 ppi, при цьому дисплеї розташовані в безпосередній близькості від очей користувача. Так що якість зображення компактного 5K дисплея має бути вражаючою.

Додатково повідомляється, що Sony в роботі знаходиться ще кілька моделей смартфонів: J8010, J8210 і J8270. Хоча деякі з них, ймовірно, є тільки регіональними версіями.