Смартфон назвали кращим вибором для будь-якого любителя фотографії або відеографії / фото Xiaomi

Xiaomi представила лінійку флагманських смартфонів Mi 10. Через епідемію коронавірусу презентація пристроїв відбулася у форматі онлайн.

Читайте такожXiaomi представила новий бюджетний смартфон Redmi (фото, відео)

Про це повідомляє портал IXBT.com.

Відео дня

Компанія випустила два смартфони: Mi 10 і Mi 10 Pro. Девайси отримали 6,67-дюймовий дисплей Super AMOLED з роздільною здатністю 2340х1080 пікселів і частотою оновлення 90 герців. У лівому верхньому куті екрану знаходиться перфорація під 20-мегапіксельну фронтальну камеру. Апарати базуються на чіпі Snapdragon 865, мають 8/12 Гб оперативної та 128/256 Гб вбудованої пам'яті.

Фахівці лабораторії DxOMark опублікували результати тестування нового флагманського смартфона Xiaomi Mi 10 Pro, причому одночасно вийшли статті, в яких було оцінено якість камери, а також звукової системи.

"Якщо говорити коротко, то Xiaomi Mi 10 Pro очолив обидва рейтинги DxOMark, ставши найкращим камерофоном сучасності, а також смартфоном з найвищою якістю запису та відтворення звуку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в результаті тестування камери Xiaomi Mi 10 Pro отримав 134 бали за якість фото і 104 бали за якість відео, а загальний результат становить 124 бали. Оглядач пише, що в минулому році Xiaomi вдалося здивувати громадськість 108-мегапіксельним смартфоном Xiaomi Mi Note 10, а в цьому році компанія змогла представити покращену за ключовими параметрами камеру. Попри використання схожою апаратної начинки в камері, Xiaomi Mi 10 Pro знімає краще.

"Камера нового пристрою забезпечує чудові (а іноді й найкращі у своєму класі) результати практично в усіх категоріях тестів, що робить його кращим вибором для будь-якого любителя мобільної фотографії або відеографії", - підкреслює видання.

У тесті звукової системи Xiaomi Mi 10 Pro отримав 77 балів за якість відтворення звуку і 71 бал за якість запису (сумарна оцінка становила 76 балів). Він очолив рейтинг протестованих смартфонів з якості звукової системи. Цьому відмінно посприяли стереодинаміки.

У DxOMark зазначили, що Xiaomi Mi 10 Pro демонструє відмінну якість звуку у всіх тестах, що робить його відмінним вибором для цінителів. Це не найгучніший смартфон з тих, що вже були протестовані в DxOMark, але якість запису та відтворення є кращими.