фото Xiaomi

Вчора Samsung представила нові флагманські смартфони серії Galaxy S20; крім цього, вони виділяються новими екранами з підтримкою кадрової частоти 120 Гц. А вже завтра на нас чекає анонс наступного довгоочікуваного флагмана першого півріччя 2020 року - Xiaomi Mi 10.

Читайте такожSamsung анонсувала смартфон-"жабку" Galaxy Z Flip (фоторепортаж)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"І ось зараз з'явилося дуже цікаве доповнення до вчорашньої замітки з усіма відомими подробицями про майбутній флагман китайського виробника", - йдеться в повідомленні.

Слідом за зображенням з описом особливостей основної камери Xiaomi Mi 10 з'явився такий же за екраном, який виробник, без зайвої скромності, називає не інакше як "екраном мрії".

Переходячи до конкретики, Xiaomi Mi 10 отримає вигнутий з боків дисплей AMOLED виробництва Samsung. Серед його особливостей на рекламному зображенні виділяються наступні:

  • підтримка розширеного динамічного діапазону HDR10+;
  • частота оновлення зображення - 90 Гц, а частота опитування сенсорного шару - 180 Гц;
  • пікова яскравість - 1120 кд/м2, 4096 рівнів автоматичного регулювання яскравості, контрастності - 5 000 000:1;
  • отвір для фронтальної камери рекордно маленького діаметра;
  • точність передачі кольору JNCD<0,55 в колірній гамі DCI-P3, а колірна похибка ΔE не перевищує 1,11.
  • сертифікат TÜV Rheinland, що підтверджує надійний захист очей від шкідливого синього світла.

Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь не залишив без уваги вчорашню конференцію Samsung, заявивши, що Samsung Galaxy S20 виявився "як мінімум на 400 доларів дорожче, ніж Xiaomi Mi 10. На жаль, формулювання досить розмита, але якщо припустити, що він відштовхувався він ціни базової версії Samsung Galaxy S20 (999 доларів), то можна орієнтуватися на 599 доларів в якості стартової Xiaomi Mi 10. Це менше, ніж у попередніх витоках. Разом з тим Mi 9 минулого року стартував з 445 доларів за версію з 6 ГБ ОЗУ та 128 ГБ флеш-пам'яті. Тобто, виходить вельми істотне подорожчання.

фото Xiaomi
фото Xiaomi