Скляний екран Samsung Galaxy Z Flip проти пластикового дисплея Motorola Razr / скріншот з відео

На YouTube-каналі EverythingApplePro опублікували вкрай цікаве порівняння двох нових смартфонів наступного покоління Samsung Galaxy Z Flip і Motorola Razr.

Читайте такожЩо цікавого в нових смартфонах Samsung Galaxy S20: характеристики і ціни в Україні (фото, відео)

Їх об'єднує те, що обидва смартфони оснащені дисплеями, що згинаються, причому вони складаються однаковим чином: гнучкий дисплей залишається всередині корпусу, який повинен захищати його від пошкоджень, пише ixbt.com.

Оглядач спочатку зазначив явну перевагу Samsung Galaxy Z Flip над Motorola Razr. Це сильно відчувається за матеріалами корпусу, якістю збірки, шарнірним з'єднанням (у Samsung Galaxy Z Flip воно краще захищене від потрапляння сміття) та іншими параметрами. Samsung Galaxy Z Flip сприймається як дорожчий і завершений продукт, при цьому він володіє кращими характеристиками. Єдиною перевагою Motorola Razr є зовнішній екран більшої діагоналі.

Цікаво те, що гнучкий екран Samsung Galaxy Z Flip покритий ультратонким захисним склом, тоді як поверхня основного дисплея Motorola Razr є пластиковою. Всі перші користувачі стверджують, що тактильні відчуття під час використання Samsung Galaxy Z Flip кращі.

Samsung Galaxy Z Flip і Motorola Razr випробовували на міцність під час падінь, з якими часто зустрічаються користувачі смартфонів. Саме через падіння в основному виходять з ладу екрани, які є вкрай дорогими в нових гнучких смартфонах.

У підсумку Samsung Galaxy Z Flip виявився абсолютним фаворитом, він з честю витримав падіння у відкритому стані. Екран не пошкодився, а тріснуту скляну частину корпусу, як стверджує джерело, замінити буде не так вже й дорого.