"Укртелеком" переводить частину співробітників на дистанційний режим роботи / фото УНІАН

Один з найбільших українських операторів телекомунікацій "Укртелеком" з метою виконання рішення Кабінету міністрів про введення карантину з 18 березня тимчасово припиняє фізичний прийом абонентів у своїх центрах обслуговування.

Читайте також"Київводоканал" організував прийом громадян через Skype

Про це повідомила прес-служба компанії.

Відео дня

Крім цього, з цієї ж дати "Укртелеком" переводить частину співробітників на дистанційний режим роботи.

Згідно з повідомленням, також з 18 березня ремонтні роботи проводяться без доступу в приміщення абонентів, за винятком соціально значущих об'єктів.

Як повідомляв УНІАН, "Укртелеком" повідомив про зростання споживання інтернет-трафіку на 29,6% після введення карантину.

11 березня Кабінет міністрів у зв'язку з поширенням коронавірусу прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня.

Довідка УНІАН. Компанія "Укртелеком" - найбільший оператор фіксованого зв'язку України. Компанія надає широкий спектр телекомунікаційних послуг у всіх регіонах країни. Є одним з лідерів серед провайдерів фіксованого інтернету в Україні з найбільшим інтернет-покриттям і розгалуженої оптичною мережею. Контрольний пакет акцій компанії належить групі українського бізнесмена Ріната Ахметова "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ).