Об'єм вбудованої пам'яті становить 16 ГБ, його можна розширити за рахунок SD-карти / фото TP-Link

Компанія TP-Link оголосила про старт продажів в Україні бюджетного смартфона Neffos А5 з 6-дюймовим IPS-екраном, вартість якого становить 1599 гривень.

Читайте такожУ Україні стартували продажі бюджетного безрамочного смартфона Huawei

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Шестидюймова IPS-матриця з роздільною здатністю HD+ (1520х720 пікселів) і співвідношенням сторін 18:9 займає 81% фронтальній панелі, вона захищена 2.5 D-склом. Користувачі можуть вибрати один з трьох колірних варіантів оформлення тильній панелі смартфона Neffos A5: темно-сірий, смарагдово-зелений колір або колір Моне, який поєднує в собі декілька відтінків синього, рожевого та фіолетового", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що смартфон TP-Link Neffos А5 отримав чотирьохядерний процесор Spreadtrum SC7731E (1,3 ГГц) і 1 ГБ оперативної пам'яті. Об'єм вбудованої пам'яті становить 16 ГБ, його можна розширити за рахунок SD-карти ще на 128 ГБ. Місткість акумулятора становить 3050 мА-год, це дозволяє йому працювати: до 294 годин в режимі очікування; до 24 годин в режимі голосового зв'язку; до 17 годин при прослуховуванні аудіо; до 6 годин при перегляді відео; до 5 годин при грі онлайн.

фото TP-Link

Модель оснащена двома найпростішим камерами – основною 5-мегапіксельною і фронтальної 2-мегапіксельною, при цьому остання підтримує розблокування методом розпізнавання особи. Смартфон працює на ОС Android 9.0 Pie (Go Edition), орієнтованої на моделі початкового рівня, при цьому підтримуються тільки мережі 2G/3G.

Рекомендована роздрібна ціна смартфона TP-Link Neffos А5 становить 1599 гривень.

фото TP-Link