«Укрпошта» змінює графік роботи деяких відділень / фото УНІАН

Національний оператор поштового зв'язку «Укрпошта» оголосив про тимчасову зміну графіків роботи деяких відділень.

Читайте також"Нова пошта" закриває свої відділення в ТРЦ на карантин (список)

«З 18 березня частина поштових відділень тимчасово змінює графіки роботи через запровадження карантину і зупинку роботи частини транспорту», - повідомляється на сайті компанії.

Відео дня

Зокрема, тимчасово змінюється режим роботи частини міських відділень. У будні дні початок роботи відділень залишається без змін, закінчення роботи - до 18.00. У суботу відділення починають роботу без змін, закінчують до 15.00.

Крім того, на території кожного обласного центру працюватиме до трьох чергових поштових відділень з подовженим графіком роботи до 21:00 або до 20:00.

Зміни режиму роботи будуть запроваджені і для частини відділень, розташованих у селищах. З 18 березня в таких відділеннях у будні дні передбачено стандартний початок роботи, закінчення роботи - до 18.00.

Сільські поштові відділення працюватимуть без змін за діючими графіками.

«Всі відділення «Укрпошти» продовжать надавати споживачам повний перелік поштових і фінансових послуг. З відновленням безперебійного функціонування міського транспорту «Укрпошта» відновить подовжені графіки роботи відділень», - сказано в повідомленні.

Також наголошується, що сьогодні, 18 березня, інформацію про графік роботи відділень можна уточнити в контакт-центрі «Укрпошти», а 19 березня інформація буде оновлена на сайті.

Довідка УНІАН. «Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв'язку в країні. Підприємство надає понад 50 видів послуг через 12 тис. відділень по всій Україні. Штат компанії налічує понад 65 тис. співробітників.

«Укрпошта» щорічно здійснює обробку та доставку споживачам більш як 240 млн поштових відправлень, 16 млн посилок і відправлень з оголошеною цінністю, 15 млн переказів, а також доставляє більш як 83 млн пенсій.