Зміни умов діятимуть з 12 березня до 3 квітня / фото УНІАН

Національний оператор поштового зв'язку «Укрпошта» повідомив про часткову зміну умов вручення та зберігання поштових відправлень у відділеннях поштового зв'язку на період карантину.

Про це повідомляється на сайті компанії.

«В умовах карантину ми як важлива стратегічна компанія маємо забезпечити стабільну і, насамперед, безпечну роботу працівників. Тому зараз частково змінюємо умови доставки, вручення та зберігання реєстрованих поштових відправлень. Це дасть змогу обмежити контакти клієнтів із працівниками відділень і максимально убезпечити всіх від можливості зараження вірусною інфекцією», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Харкові закриють метро через коронавірус в Україні

Повідомляється, що з 12 березня до 3 квітня 2020 року включно компанія частково змінює умови доставки, вручення та зберігання реєстрованих поштових відправлень «Укрпошта Експрес», «Укрпошта Стандарт» і «Укрпошта SmartBox».

«Рекомендовані поштові відправлення (крім листів із позначкою «Судова повістка») будуть вкладати в абонентські скриньки адресатів. Якщо абонентська скринька адресата несправна, адресат буде проінформований про надходження рекомендованих листів через інтернет, або через засоби зв'язку - домашні або мобільні телефони», - розповіли в компанії.

Зазначається, що рекомендовані листи з позначкою «Судова повістка» доставлятимуть відповідно до вимог Правил надання послуг поштового зв'язку.

Крім того, в «Укрпошті» підкреслили, що з 17 березня й до закінчення карантину в усіх об'єктах поштового зв'язку плата за зберігання реєстрованих поштових відправлень, зокрема, «Укрпошта Експрес», «Укрпошта Стандарт» і «Укрпошта SmartBox» не стягуватиметься.

Як повідомляв УНІАН, «Укрпошта» продовжує працювати в звичайному режимі під час карантину. Компанія вживатиме заходів обережності для безпеки клієнтів та працівників.

Довідка УНІАН. «Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв'язку в країні. Підприємство надає понад 50 видів послуг через 12 тис. відділень по всій Україні. Штат компанії налічує понад 65 тис. працівників.

«Укрпошта» щорічно здійснює обробку та доставку споживачам більш 240 млн поштових відправлень, 16 млн посилок і відправлень із оголошеною цінністю, 15 млн переказів, а також доставляє понад 83 млн пенсій.