"Інтертелеком" вже звернувся до суду, щоб оскаржити скасування ліцензії на зв'язок 4G / фото УНІАН

Український оператор мобільного зв'язку "Інтернаціональні телекомунікації" ("Інтертелеком") оскаржить у суді рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), про скасування ліцензії оператора на використання частот для високошвидкісної зв'язку 4G.

Читайте такожМобільні оператори отримали ліцензії для запуску 4G-зв'язку на всій території України

Про це повідомила прес-служба Міністерства цифрової трансформації у своєму Telegram-каналі.

Відео дня

"Маємо інформацію, що "Інтертелеком" вже звернувся до суду, щоб оскаржити рішення НКРЗІ про скасування ліцензії", - йдеться в повідомленні.

У компанії поки не прокоментували розповсюджену міністерством інформацію.

Як повідомляв УНІАН, НКРЗІ на своєму засіданні 31 березня прийняла рішення скасувати ліцензію на використання радіочастот для високошвидкісної зв'язку 4G в оператора мобільного зв'язку "Інтертелеком" у зв'язку з несплатою їх вартості. Компанія повинна була сплатити 193,6 мільйона гривень до державного бюджету до 1 квітня, але не зробила цього до визначеної комісією дати.

Довідка УНІАН. "Інтертелеком" - українська компанія-оператор мобільного зв'язку, яка входить до четвірки найбільших компаній-операторів України. "Інтертелеком" належить кіпрській компанії Odinako LTD і російському бізнесменові Віктору Гушану.