Фото УНІАН

Одне з головних підприємств поштового зв'язку "Укрпошта" припиняє роботу 24 лютого через введення воєнного стану. "Нова пошта" продовжує працювати.

Про це повідомляє в Facebook "Укрпошта".

"В связи с введением военного положения, ради сохранения вашей безопасности и безопасности наших работников, отделения "Укрпочты" не будут работать 24 февраля. Как только ситуация позволит, мы сразу доставим вам посылки и пенсии, а пока будем их хранить", - говорится в сообщении.

Співвласник "Нової Пошти" Володимир Поперешнюк написав у Facebook, що відділення компанії продовжать працювати "там, де це можливо і безпечно для людей".

"Звертаюся до всіх підприємців - ми повинні зберігати спокій, працювати, економіку не можна зупиняти ні на мить! Ми на роботі, працюємо в оперативному штабі, всі на місці",-додав Поперешнюк.

Оголошення Росією повномасштабної війни проти України

Як повідомляв УНІАН, президент Росії Володимир Путін почав вторгнення в Україну у ряді міст прогриміли вибухи. 

Незабаром президент України Володимир Зеленський звернувся до українців та оголосив про введення воєнного стану.

Раніше журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що війська Росії перетнули кордон України в районі Харкова.

Водночас журналіст Юрій Бутусов поділився, що російська сторона атакувала нашу державу, і по всій країні були атаковані військові об'єкти, в першу чергу, системи управління, авіабази частини протиповітряної оборони. За його даними, українська армія чинила опір.

До цього російський президент Володимир Путін підписав укази про незалежність так званих "ЛНР" та "ДНР". РФ також вирішила ввести в псевдореспубліки своїх "миротворців". Про такі рішення російської сторони стало відомо 21 лютого.

Пізно ввечері 23 лютого з'явилася інформація, що ватажки "ДНР" та "ЛНР" Денис Пушилін і Леонід Пасічник попросили Росію надати "республікам" військову допомогу