Заступник міністра інфраструктури потрапив в ДТП / фото УНІАН

Заступник міністра інфраструктури України Віктор Довгань потрапив у ДТП під час поїздки на Закарпаття. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Читайте такожУ Львові влаштували акцію протесту через погані дороги (фото, відео)

ДТП сталося на дорозі національного значення Н09 неподалік від кордону з Румунією. За словами заступника міністра, на автодорозі Н09 дорожнє покриття практично відсутнє.

Відео дня

"Дорогами сонячного Закарпаття – 12 годин в машині Львів - Рахів - Солотвино - Мукачево - Ужгород - Свалява - Львів. Повна відсутність дорожнього покриття на Н09, дорога вздовж державного кордону з Румунією і з'єднує декілька районів. Наша машина навіть через яму вилетіла в кювет, добре, що швидкість була 20 км/год і тільки вирвало колесо", - написав Довгань.

Він також повідомив, що цього року на ремонт доріг виділили 600 млн гривень. В першу чергу, на його думку, треба приділити увагу трасам Київ-Чоп та Мукачево-Рахів.

"Мінінфраструктури вибило цього року 200 млн грн на дорогу Н09 Рахів - Хуст і проводить переговори з Румунією про будівництво нового мостового переходу через Тису в с. Біла Церква у Солотвино", - уточнив заступник міністра.

Довгань відправився на Закарпатті у відрядження для перевірки готовності до запуску аеропорту Ужгорода, дороги Львів - Чоп і переговорів з будівництва мосту через Тису.

Як повідомляв УНІАН, за даними «Укравтодору», на будівництво, реконструкцію та ремонт доріг державного значення у 2019 році буде спрямовано близько 20 млрд грн із загальної суми 33,4 млрд грн на дороги державного значення, передбаченої у Дорожньому фонді. Всього на ремонт та будівництво доріг місцевого та державного значення в бюджеті передбачено понад 50 млрд грн, що є рекордною сумою за всі роки незалежності нашої країни.