Обмеження в'їзду великовантажного транспорту в столицю поки немає / фото УНІАН

Не зважаючи на зміну погодних умов в Україні проїзд на дорогах державного значення забезпечено. Про це інформує прес-служба "Укравтодору".

Читайте такожСкільки коштує ремонт і будівництво кілометра дороги: цифри від Омеляна

Як зазначається, станом на 6:00 6 лютого спостерігались опади у вигляді невеликого снігу в північних областях, де випало від 1 до 2 см снігу; туман у центральних, південних та подекуди в східних областях; невеликий дощ у Хмельницькій області; на решті території без опадів. Середня температура повітря в більшості областей -2 +1°С.

Відео дня

«Стан покриття на а/д державного значення в більшості областей мокре, у Київській, Сумській та Чернігівській областях місцями засніжене. Виконуються роботи з розчистки узбіччя та обробка протиожеледними матеріалами проїзної частини дороги. Проїзд на дорогах державного значення забезпечено», - йдеться у повідомленні.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 206 одиниць техніки та 317 робітників.

«На перевальних ділянках доріг без опадів. Температура повітря -7 +1°С. Стан покриття подекуди мокре, лише на Вишківському перевалі засніжене», - повідомляє "Укравтодор".

За повідомленням УкрГМЦ 06 лютого в країні, крім півдня, місцями невеликий мокрий сніг, у північних областях помірний мокрий сніг. У більшості центральних, південних та східних областей туман. На дорогах, крім півдня, місцями ожеледь. Температура повітря протягом доби 0-5°С тепла, в Карпатах близько 0°С.

У коментарі УНІАН в прес-службі Київської міської держадміністрації повідомили, що наразі обмеження в'їзду великовантажного транспорту в столицю немає.