Компанія Jeep представила шість концепт-карів, створених на базі нового серійного пікапа Gladiator.

Всі автомобілі отримали ліфтовану підвіску, нові колісні диски з позашляховими покришками і допрацьовані мости, пише kommersant.

Відео дня

Модифікації відрізняються, в основному, оформленням кузова. Версія Flatbill з чорно-білим дизайном і з кислотно-жовтими акцентами отримала карбоновий обвіс і кріплення для перевезення двох мотоциклів у кузові.

Flatbill / фото Jeep

Виконання M-715 Five-Quarter побудоване в стилістиці армійського пікапа Kaiser Jeep M715, що випускався в 1960-ті роки, і оснащено новою вуглепластиковою кабіною з м'яким верхом, алюмінієвою вантажною платформою і 700-сильним 6,2-літровим V8.

Five-Quarter / фото Jeep

Варіант Wayout підготовлений для туристичних походів. Він отримав двомісну палатку на даху і обробку салону шкірою з малюнком, стилізованим під карту місцевості. Також на машину встановлені додаткові паливні баки і розкладний навіс з освітленням для облаштування табору на стоянці.

Wayout / фото Jeep

Пікап JT Scrambler присвячений пікапу Jeep Scrambler, який випускався в 1980-ті роки. Машина відрізняється оформленням кузова в стилістиці моделі минулого — основний білий колір і декоративні смуги помаранчевого і мідного кольорів.

JT Scrambler / фото Jeep

Модифікація Gravity - доопрацьований для заїздів по скелях пікап, у якого замість дверей встановлений трубчастий захист, дах замінений м'яким верхом, окремо передбачено захист лобового скла і комплект кріплення багажу в вантажному відсіку.

Gravity / фото Jeep

Остання машина J6 виконана в дусі Jeep Honcho 1978 року і відрізняється збільшеною вантажною платформою за рахунок переробки кабіни з чотиридверної у дводверну. Також у багажному відсіку закріплено запасне колесо.

GladiatorJ6 / фото Jeep

Представлені моделі в серійне виробництво не підуть. Концепт-кари підготовлені до традиційного щорічного заходу Easter Jeep Safari в Юті. Нагадаємо, прем'єра Jeep Gladiator відбулася в листопаді 2018 року.