Глава компанії Tesla Ілон Маск / REUTERS

Українські фанати електромобілів Tesla провели флешмоб поруч з Пам'ятником засновникам Києва і захід ТеслаПикникЧайка, якими спробували звернути увагу Ілона Маска на відсутність компанії в Україні. Й Ілон Маск відповів.

Читайте такожПродажі електромобілів в Україні зросли в 1,7 рази: що купують

Про це повідомляє портал ITC.ua.

"Друзі, цим коротким тизером ТеслаПикникЧайка ми хочемо привернути увагу головного людини в Тесла - Ілона Маска! З коротким посиланням: Ми любимо автомобілі Тесла, ми ними користуємося, і хочемо їх використовувати повноцінно: з суперчаржерами, можливістю купити новий і мати під рукою офіційний сервіс. Тому СПАМИМО ІЛОНА всіма доступними твіт... способами!! І гармонії вам з вашим авто, Друзі!"

Один з учасників заходу звернувся до Ілону Маску в twitter з проханням нарешті побудувати в Україні станцію швидкісної зарядки Tesla Supercharger і голова компанії відповів позитивно:

У наступних твітах у відповідь на припущення, що розширення компанії на ринки Східної Європи відбудеться у 2020 році, Ілон Маск відповів "Напевно раніше".

Зазначимо, що з твітів не зовсім зрозуміло, йде мова про одну чи декілька зарядних станціях (що досить просто реалізації) або ж про повноцінний вихід компанії на ринок України з салоном для продажу, офіційним сервісом, мережею зарядок і т. д.