Ілюстрація REUTERS

Фонд державного майна має намір передати в оренду тринадцять об'єктів в міжнародному аеропорту «Бориспіль» і чотири об'єкти в міжнародному аеропорту «Львів».

Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook виконувач обов'язків глави Фонду держмайна Віталій Трубаров.

Читайте такожГендиректор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін: "Рами" на вході були, є і будуть, поки Україна воює

Відео дня

«Фонд державного майна планує передати в оренду 13 об'єктів у міжнародному аеропорту «Бориспіль». Розміщення банкоматів, точок продажів, відділення банку, прокат автомобілів, офісні приміщення та облаштування залу очікування пасажирів бізнес-класу», - написав він.

«Також Фонд пропонує в оренду 4 об'єкти в міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. Розміщення кафе, пункт оренди автомобілів і розміщення станції технічного обслуговування повітряних суден», - додав він.

За словами Трубарова, заявки від інвесторів приймаються протягом десяти днів з дня публікації оголошення в газеті «Відомості приватизації».

Довідка УНІАН. Міжнародний аеропорт «Бориспіль» є державним підприємством, що забезпечує 68% усіх авіаперевезень в Україні. Аеропорт є базовим для найбільшого національного перевізника - авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України».

Міжнародний державний аеропорт «Львів» - найбільший на заході України аеропорт за пасажиропотоком та маршрутною мережею. У 2011 році аеропорт був реконструйований. В рамках реконструкції був побудований новий термінал загальною площею 48 тис. кв. м, а також реконструйована злітно-посадкова смуга. Реконструйований аеропорт розрахований на обслуговування суден класу «А», «В», «С», а також класу «D» (типу Boeing-767).