Новинка отримає «зелений» двигун / фото Opel

Компанія Opel опублікувала у своєму твіттері фотографію невідомої нової моделі — на знімку зображений автомобіль, прихований покривалом. Публічна прем'єра машини відбудеться 10 вересня в рамках Франкфуртського автосалону.

Читайте такожOpel презентував оновлену Astra (фото)

Судячи з усього, новинка отримає «зелений» двигун, оскільки в компанії її називають «електричним секретом». На знімку видно покришки з жовтими штрихами, які дають відсилання до концепт-кару GT X Experimental, показаному в серпні 2018 року і покликаного дати уявлення про майбутні кросовери німецької марки, пише Autonews.

Відео дня

Opel GT X Experimental оснащений електричним двигуном, характеристики якого не називаються. Він живиться від блоку літій-іонних акумуляторів на 50 кВт-год з можливістю поповнення запасу за допомогою системи індуктивної зарядки. Тяга передається на передні колеса. Автомобіль також укомплектований системою автоматичного управління третього рівня.

Крім того, компанія Opel покаже на Франкфуртському автосалоні компактний хетчбек Corsa шостого покоління, істотно оновлене сімейство Astra, гібридну модифікацію кросовера Grandland X, а також новий мінівен Zafira Life.