Хетчбек оснащується гібридною установкою з двома електромоторами / фотоHonda

Компанія Honda показала на автосалоні в Токіо хетчбек Jazz, який надійде в продаж у Європі в 2020 році. Новинка стане першою моделлю в європейській лінійці марки, яка матиме нову емблему e:HEV, яка вказує на нову гібридну установку.

Читайте такожHonda перестане продавати дизелі в Європі вже до 2021 року

У рух новий Honda Jazz призводить гібридна силова установка, до складу якої увійшли 1,5-літровий бензиновий двигун і два електромотори, сумарна віддача яких поки не названа. Це буде єдина доступна модифікація моделі в Європі, пише motor.ru.

Відео дня

Разом зі звичайним хетчем на ринок вийде «позашляхова» версія Jazz Crosstar, яка відрізняється збільшеним дорожнім просвітом, оформленням решітки радіатора, пластиковими накладками на порогах і колісних арках і наявністю рейлінгів на даху.

У числі інших нововведень — удосконалена система Honda Sensing, яка включає адаптивний круїз-контроль з асистентом руху в пробках і систему автоматичного гальмування, яка розпізнає пішоходів і велосипедистів навіть у нічний час. Крім того, в Jazz оновився комунікаційний комплекс Honda Connect, з допомогою якого можна керувати деякими функціями автомобіля дистанційно зі смартфона і викликати екстрені служби під час ДТП.