Hyundai i20 нового покоління / фото Hyundai

В інтернеті з'явилися офіційні фотографії хетчбека Hyundai i20 третього покоління. Прем'єра автомобіля, який отримав абсолютно новий дизайн та інтер'єр, відбудеться 3 березня в рамках Женевського автосалону.

Читайте такожПекінський автосалон скасували через коронавірус

На знімках зображений хетчбек з синім кузовом, що контрастує з дахом, стійками і корпусами зовнішніх дзеркал, пофарбованими в чорний колір. Від автомобіля другого покоління новинка буде відрізнятися збільшеними радіаторними гратами і повітрозабірниками, а ззаду з'являться Z-подібні ліхтарі, з'єднані суцільною світлодіодним лінією, пише Autonews.

Відео дня

Знімків інтер'єру поки немає, проте вже відомо, що i20 буде доступний з 10,25-дюймовою повністю цифровою панеллю приладів, а також з сенсорним дисплеєм мультимедіа аналогічної діагоналі.

За попередніми даними, в моторну гамму увійде трициліндровий атмосферний двигун об'ємом 1 л, а також турбований варіант цього агрегату. Мотори зможуть працювати як з механічною коробкою передач, так і з «роботом» з двома зчепленнями.

Не виключено, що згодом у Hyundai i20 з'явиться «заряджена» N-версія з 1,6-літровою «турбочетвіркою» потужністю близько 200 кінських сил.