Hyundai представив новий кросовер Creta / фото indianautosblog.com

Компанія Hyundai представила компактний кросовер Creta другого покоління, призначений для індійського ринку. Прем'єра автомобіля відбулася на міжнародному автосалоні в Нью-Делі.

Читайте такожHyundai показавши нову Creta (фото, відео)

Кросовер виконаний в тому ж стилі, що і співплатформенна модель ix25 нового покоління для Китаю, яка дебютувала восени 2019 року. У нього та ж передня частина кузова, виконана в дусі «старшого» кросовера Palisade, зі здвоєними світлодіодними головними фарами. При цьому індійська Creta відрізняється від «китайця» радіаторними гратами з іншим візерунком, пише Autonews.

Відео дня

У салоні з'явилася повністю цифрова приладова панель, мультифункціональне рульове колесо зі скошеним нижнім сегментом, новий селектор коробки передач, а також вертикальний сенсорний дисплей мультимедіа.

До списку доступного обладнання увійде панорамний дах, електронне гальмо стоянки з функцією auto-hold, а також камера заднього виду і система кругового огляду. У списку електронних «помічників»: адаптивний круїз-контроль, функція попередження фронтальних зіткнень, система дотримання рядності руху і система контролю стану водія.

У лінійку двигунів увійшов 1,5-літровий бензиновий атмосферник потужністю 115 к. с. і турбодизель такого ж робочого об'єму і віддачі. На вершині моторної гами — 1,4-літрова бензинова наддувна «четвірка», що видає 140 кінських сил. Трансмісії — шестиступінчаста «механіка», варіатор і семідіапазонний «робот» з двома зчепленнями.