Коли автомобіль розганяється за лічені секунди, перетворюючись на прудкого та хитрого звіра, а мотор видає такий красивий звук, від якого аж холоне у жилах – це окремий вид насолоди, про яку знають лише автомобілісти.

Для невгамовного руху вперед сучасній автівці потрібне надпотужне пальне, яке здатне задовольнити потреби найвибагливіших двигунів. Саме таким є бензин upg100. Його потенціал приємно здивує водіїв. І це точно буде любов із першого бака, як заявляє у своїй комунікації компанія.  

То чому ж бензин від UPG – це найкраще, що ви можете дати своєму автомобілю? Існує як мінімум п’ять причин обрати сучасне паливо підвищеної якості upg 100.

Відео дня

Upg 100 –високооктановий бензин

Особливості виробництва перетворюють пальне, яке є флагманом компанії, на щось більше, ніж просто бензин. Upg 100 має високий показник октанового числа, яке досягається на заводі під час виробництва методом прямого перегону, без використання присадок та сторонніх домішок, які можуть нашкодити автомобілю. Це саме та нестримна енергія руху, яку ви можете собі дозволити!

Забезпечення максимальної потужності двигуна та безперебійної його роботи

Upg 100 оберігає паливну систему авто, збалансовано розподіляє суміші по циліндрам двигуна, збільшуючи його ресурс. Пальне полегшує запуск двигуна та забезпечує автівці швидкий розгін. Знижений вміст сірки, бензолу та ароматичних вуглеводів зменшує корозію на деталях, тож автомобіль, вам точно буде вдячний.

Менший розхід палива та екологічна безпека

Якісне пальне виділяє у процесі згоряння більшу кількість енергії, а отже, і витрати його менші. Воно є безпечним не тільки для двигуна, а й для довкілля. Тож, наповнюючи бак на АЗК UPG, ви не лише дбаєте про своє авто та заощаджуєте кошти, а й робите гарну справу для навколишнього середовища.

Про те, що заправлятися краще перевіреним пальним розповідає і професійний автогонщик, чемпіон Східної Європи з дрифту та президент Федерації дрифтингу України Максим Міллер.

"Тренувальні та топові гоночні автомобілі в Україні заправляються сотим бензином. Це впливає на потужність, детонацію, ресурс двигуна. Дріфтинг – досить екстремальний вид спорту. Досвід та майстерність гонщика – це лише половина успіху, багато залежить і від автомобіля. Заливаючи у бак високоякісний бензин, на АЗК, яким довіряю, я впевнений, що мій "залізний кінь" не підведе", – розповідає спортсмен.

Усі види пального, які реалізує мережа АЗК UPG відповідають європейському стандарту. Від якості пального напряму залежить репутація компанії, а це – основний нематеріальний актив UPG. Тому, щоб висока якість пального зберігалася від заводу до колонки АЗК, компанія проводить постійний контроль кожної ланки його шляху до споживача.