"Бєлавіа" має намір відновити польоти між Україною і Росією / REUTERS

"Бєлавіа" в жовтні відновить транзит між Україною і Росією через аеропорт Мінськ, свідчить інформація в системі бронювання авіаперевізника.

Читайте такожБілорусь та РФ припиняють залізничне сполучення з Україною через коронавірус

Про це повідомляє портал Аvianews.com.

Відео дня

"Авіакомпанія оголосила про відновлення польотів з Мінська в московський аеропорт Домодєдово з 30 Вересня. Через обмеження російської влади рейси будуть виконуватися лише раз на тиждень щосереди", - йдеться в повідомленні.

При цьому стикування Московського рейсу з рейсами в Україну доступні для бронювання лише з 7 жовтня і лише щосереди.

На цей час "Бєлавіа" пропонує перельоти з Києва до Москви через Мінськ і у зворотному напрямку із загальною тривалістю в дорозі до 4 годин. Ціна авіаквитків від 295 доларів в обидві сторони з включеним багажем.

фото avianews.com

Для маршруту Одеса-Москва час у дорозі становитиме до 11 годин, що викликано тривалішим стикуванням в Мінську. Квитки від 425 доларів в обидві сторони з урахуванням перевезення багажу.

фото avianews.com

"Бєлавіа" не пропонує опції пересадок до Москви для рейсів Харків-Мінськ і Львів-Мінськ, тому що ці маршрути не обслуговуються щосереди, коли літак буде вилітати до Москви.

На цей час пропозиція "Бєлавіа" дозволяє швидше за все дістатися з Києва до Москви й назад. Наземне сполучення між столицями представлено тільки автомобільним транспортом. Залізничне пасажирське сполучення перерване навесні й досі не відновлено.

Перед покупкою авіаквитків слід враховувати обмеження, які зараз діють для в'їзду в Росію іноземців. На територію країни допускають тільки громадян України, які мають право на постійне проживання в Росії або є членами сімей громадян Росії. Детальну інформацію про правила в'їзду можна уточнити в консульстві країни призначення.