На Дніпропетровщині розпочали часткові ремонти державних доріг

На державних дорогах Дніпропетровщини розпочали відновлення пошкодженого покриття. Зокрема, роботи тривають у Дніпровському, Кам'янському, Синельниківському та Новомосковському районі.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

"Ремонти проводимо в межах експлуатаційного утримання, ліквідовуємо аварійну ямковість гарячим асфальтобетоном. Наша мета - забезпечити безпечний проїзд автошляхами області", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Дніпропетровщина на сьогодні є логістичним хабом, який забезпечує евакуацію біженців та переміщення гуманітарних вантажів. Тому забезпечення проїзного стану доріг області є стратегічним завданням. 

У Службі автодоріг наголошують, що на дорогах ведуться лише роботи з ліквідації аварійної ямковості. Це робиться заради безпеки місцевих мешканців та людей, що евакуюються дорогами Дніпропетровщини. Жодних капітальних ремонтів наразі не проводиться.  

Зауважимо, на одній ділянці автошляху Н-23 Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя від с. Мар’янське до с. Чортомлик діє обмеження руху. Комендантська година введена по всій території області з 21:00 до 6:00.

"Якщо плануєте поїздку на далеку відстань чи за межі області і вам потрібна інформація щодо стану доріг, звертайтесь до нашої цілодобової диспетчерської служби за телефоном: 0 (95) 009 70 90", - зазначають в Службі автомобільних доріг Дніпропетровській області.