Фура заблокувала трасу на Одещині / facebook.com/odesa.service.for.restoration

На Одещині на міжнародній трасі на румунський Бухарест заблоковано рух через перекидання фури.

Як повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області, наразі спостерігається ускладнення руху на автомобільній дорозі М-15 Одеса-Рені (на Бухарест).

"Поблизу смт Сарата, на 110 км автомобільної цієї дороги сталася дорожньо-транспортна пригода за участі великовантажного та легкового транспорту. Внаслідок ДТП фура перекинулася та перекрила проїжджу частину", - йдеться у повідомленні. 

Відео дня

За даними служби, об'їзд ділянки, на якій перекрито рух, можна здійснити через села Ярославка та Кулевча. 

Дорожники також оприлюднили схему об'їзду.

Схема об'їзду / facebook.com/odesa.service.for.restoration

На місці подій працює слідчо-оперативна група, дорожники, бригада швидкої допомоги тощо. Обставини події з'ясовуються.

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, на трасі зіштовхнулися три автомобілі. Попередньо встановлено, що водій легковика Citroen - 41-річний житель Одеського району - виїхав на зустрічну смугу, де в той час рухався вантажний автомобіль MAN під керуванням 35-річного жителя Рівненської області. Водій вантажівки, намагаючись уникнути зіткнення, при маневруванні, допустив перекидання фури і зачепив легковик Ford, яким керував 43-річний житель міста Сарата.

Унаслідок ДТП постраждали водії легковиків та 39-річний пасажир "Ford", який також є жителем Сарати. "Швидка" ушпиталила трьох чоловіків до місцевої лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Слідчі вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. 

В поліції підкреслюють, що рух трасою М-15 на даній ділянці повністю заблоковано. Група реагування патрульної поліції забезпечує реверсний рух транспорту напрямком Одеса-Ізмаїл через село Плахтіївка, а напрямком Ізмаїл-Одеса – через село Кулевча.

Нещодавні аварії на автошляхах України

Нещодавно На Львівщині сталася масштабна ДТП із загиблими. Через аварію на ділянці траси Київ – Чоп на декілька годин перекрили рух. 

Перед цим, 28 квітня, на Київщині нетверезий водій збив пішохода та влетів в електроопору. ДТП сталася у селищі Баришівка. У поліції повідомили, що постраждалий перебуває у тяжкому стані. 

Вас також можуть зацікавити новини: