Автомобілі-фантоми виявили 4212 порушень швидкісного режиму \ Фейсбук Олексій Білошицький

Станом на сьогодні винесено 4212 постанов про порушення швидкісного режиму на дорогах, зафіксованих автомобілями-фантомами.

Про це повідомив перший заступник начальника патрульної поліції Олексій Білошицький у соцмережі. "Станом на сьогоднішній день вже маємо 4212 винесених постанов щодо правопорушень, зафіксованих фантомами в автоматичному режимі", - написав він.

"І як би розповсюджувачам фейків не хотілося, але всі 4 фантоми в строю",- повідомив Білошицький, підтвердивши свої слова знімком.

Відео дня

Читайте такожЗа день роботи чотирьох "фантомних патрулів" у Києві попалася майже тисяча "гонщиків"

Як повідомляв УНІАН, автомобілі-фантоми, що фіксують порушення швидкості на українських дорогах, почали працювати 25 січня. Зокрема, чотири автомобілі-"фантоми" виїхали на повноцінне патрулювання. За першу добу вони зафіксували 990 випадків порушення швидкісного режиму.

Ці авто без розпізнавальних знаків можуть фіксувати багато об'єктів одночасно в обох напрямках дорожнього руху: як в попутному, так і зворотному. Система передає інформацію і порушник отримує штраф за перевищення швидкості. Як зазначив глава МВС Денис Монастирський, поліцейські автомобілі-"фантоми" мають, перш за все, превентивну функцію.