Олександр Шевченко / фото УКРОП

Переможець президентських праймеріз УКРОПу, народний депутат України Олександр Шевченко заявляє про організовану проти нього брудну медійну кампанію.

Про це Шевченко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Банда Путіна-Порошенка-Медведчука на своєму приватно-віджатому телеканалі «112», який був за копійки куплений партнером Порошенка Медведчуком, і оформлений на заступника керівника Митної служби часів Януковича, Тараса Козака, після голосування про введення санкцій проти каналу Верховною Радою України заради тиску і зменшення його ціни, випустив сьогодні проти мене, Олександра Шевченка, довгий і дискредитуючий мене і «Буковель» фільм! Друзі, прошу вас обов`язково подивитися цей витвір російсько-журналістського мистецтва! Вони нас з вами дуже бояться, ми ідемо правильним шляхом!», - написав Шевченко і прикріпив до допису у соцмережі фільм, показаний на "112".  

Відео дня

Також народний депутат передав «привіт» представнику партії «Свобода» Вадиму Войтику і меру міста Дніпра Борису Філатову, які брали участь у зйомках фільму.

«Представнику партії "Свобода" і меру міста Дніпра, які приймали участь у російсько-порошенківсько-медведчуковській пропаганді і провокації, привіт! Передавайте вітання своєму хазяїну Путіну. Все буде Україна!», - написав Шевченко.