Вакарчук сьогодні заявив, що не буде балотуватися в президенти / УНІАН

Народний депутат Мустафа Найєм вважає, що музикант Святослав Вакарчук, який повідомив, що не буде балотуватися на виборах президента, може підтримати Андрія Садового або Анатолія Гриценка.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Невисування Святослава означає, що єдиного кандидата на президентських виборах від опозиційних демократичних сил повинні визначити Анатолій Гриценко та Андрій Садовий. Впевнений, Святослав Вакарчук підтримає будь-кого з них, якщо вони домовляться», - написав депутат.

Відео дня

Читайте також"Скоро ви дізнаєтеся більше": Вакарчук підтвердив наміри іти в політику

Найєм вважає, що якщо Гриценко і Садовий не об'єднаються і обидва будуть балотуватися в президенти, то на наступних парламентських виборах в Раду зайде «не сильна фракція, а невелика група "білих ворон".

«Великих гравців з великими ресурсами буде більше. Ще більше скепсису і апатії. Тому готуватися до об'єднання всіх сил та створення єдиної коаліції треба вже зараз. Такі переговори ведуться як між вже існуючими політичними силами та групами, так і між ініціаторами нових проектів. Але чим раніше почнуться інтеграційні процеси, тим більше шансів, що така коаліція виникне відразу після президентських виборів», - зазначив депутат.

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти України Андрій Садовий закликав Юлію Тимошенко зняти свою кандидатуру на його користь.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні відомий співак Вакарчук заявив в Facebook, що не буде брати участь у президентських виборах 2019 року.

За його словами, він неодноразово заявляв, що влада як така і президентська посада йому не цікаві. Натомість його цікавлять справжні зміни в Україні.

«Я добре усвідомлюю, що зараз, в джинсах, можу зробити більше для країни, ніж, вдягнувши краватку. І я не збираюся стояти осторонь», - зазначив співак.

Він підкреслив, що разом з командою працюватиме над тим, щоб перемогли проєвропейські сили.