Олександр Шевченко

Інвестори почнуть вкладати кошти в економіку, створюватимуть нові робочі місця та дадуть поштовх до розвитку України після забезпечення відповідних інвестиційних передумов. Про це заявив кандидат у президенти від УКРОПу, народний депутат Олександр Шевченко в ефірі черкаського телеканалу «ВІККА».

«Створивши невеликий інвестиційний магніт, передумови для інвестицій, ми заохотимо прийти інвесторів, які забезпечать нові робочі місця. Роботодавці почнуть конкурувати за працівника, який отримує щоразу вищу заробітну плату. Вони займатимуться притаманною їм справою, яка їм подобається. Тільки так розвиватиметься наша країна», – зауважив він.

За словами укропівця, головною запорукою сприятливих інвестиційних умов є відсутність корупції серед чиновників та у правоохоронній системі.

Відео дня

«Чи ризикнули б ви інвестувати у підприємство в Україні, боячись, що його у вас заберуть, змусять давати хабарі. Поки ми не приберемо нахабного чиновника-корупціонера, доти жодних інвесторів тут не буде», – підкреслив він.

Водночас Олександр Шевченко наголосив, що зацікавлений у тому, аби всі українці жили в достатку.

«Я в першу чергу зацікавлений, щоб усі українці були багатими. Адекватні успішні люди думають не про свою спроможність виключно через незрозумілі монопольні схеми. Вони думають про те, щоб люди навколо були багатими», – заявив представник УКРОПу.