Нинішній рік є вирішальним для України – або вона стане на шлях успішного розвитку в усіх сферах, або її й далі буде лихоманити, що спричинить падіння вже на самісіньке дно, де суцільні розор і зубожіння, безправ’я і вимирання, де немає щасливого майбутнього для громадян, вважає лідер політичної партії «ОСНОВА» Сергій Тарута.   

Тому 2019-й – рік особливо відповідального вибору подальшої долі країни, адже обиратимемо нового главу держави, а згодом – і парламент. Якщо на виборчих дільницях проголосуємо не під впливом емоцій чи популістських обіцянок багатьох кандидатів, а так, як велить розум, то країна запрацює. І до керма держави прийдуть ті, кому небайдужа її доля.

Сергій Тарута, якого партія «Основа» висунула кандидатом в Президенти України, пропонує реальний план економічного розвитку, щоб мрія про успішну країну почала здійснюватися вже завтра, щоб люди не виїжджали на заробітки за кордон, щоб стандарти і якість життя у нас були високими, щоб головною цінністю у країні стала людина.

Відео дня

Про це Сергій Олексійович і говорив – змістовно і дохідливо, сьогодні, 19 лютого, під час зустрічі у столиці з київськими виборцями. А почав розмову зі своєї біографії, розповівши про освітянські, виробничі та бізнесові університети. Але що важливо: не вихвалявся, а неодмінно підкреслював: «наша команда», «ми досягнули», «ми зробили», «ми були першими»… А це, погодьтеся, також характеризує лідера – він завжди опирається на професійну команду, якій навіть найскладніша робота підкорюється. Утім, українці добре знають, яких вершин досягнув Сергій Тарута: наприклад, його корпорація «Індустріальний Союз Донбасу» стала однією із найуспішніших і найпотужніших в Україні, також завоювала добру славу в багатьох країнах. Металургійні заводи, де працював Сергій Тарута, завдяки модернізації і новим технологіям, вийшли на рівень передових світових підприємств. Він створив десятки тисяч високооплачуваних робочих місць та на  практиці довів, що є  ефективним менеджером. Сьогодні кияни поцікавилися, чому він іде в президенти, адже міг би мешкати з родиною десь у ситій Європі.

Тарута не хоче залишати цю країну, він прагне змінити її. Разом з однодумцями з партії «ОСНОВА». Звичайно, у нього є чітка стратегія економічного зростання, підготовлено й Доктрину збалансованого економічного розвитку. Наприклад, згідно з цими документами в Україні реально досягнути, щоб пенсіонери отримували солідні пенсії – до 12 тисяч гривень, а середня зарплата сягала 28 -30 тисяч гривень.

Як переконував кандидат в Президенти, для успішного розвитку у нас є все: колосальна інфраструктура, хороша логістика, людський потенціал, а ще ж - і величезні природні запаси, зокрема корисні копалини, чорнозем. Тільки ось на найвищому щаблі влади потрібна людина, яка зуміє перетворити бідну країні на процвітаючу.

У Сергія Тарути кияни запитували, якими якостями повинен володіти майбутній президент.

«Країні потрібен моральний лідер нації, з бездоганною репутацією, винятково компетентний, - говорить Сергій Олексійович. –  Він має бути чесним і, звичайно, патріотом.  Повинен відчувати колосальну відповідальність за долі десятків мільйонів громадян».

До такого лідера буде й велика довіра у світі. До речі, Сергій Тарута розповів, що провідні західні політики у бесідах з ним неодноразово наголошували: довіра до  керівництва країни – це той важливий чинник, який сприятиме надходженню потужних фінансових інвестицій до України. 100-150 мільярдів доларів інвестицій в економіку нашої країни – не є проблемою для західного світу, переконаний Сергій Олексійович.

«За короткий проміжок часу можна швидко змінити країну, щоправда за умови, якщо є певний інструментарій для цих перетворень, - упевнений лідер «ОСНОВИ». – Тільки люди справи можуть здійснити ці зміни. А це – професійна команда, бездоганна репутація, розуміння, яку країну будуємо. Партія «ОСНОВА» - саме та основа, яка змінить країну».

До речі, «ОСНОВА» як амбітна політсила братиме участь і в парламентських виборах. Як зазначив голова партії Андрій Ніколаєнко, «наше завдання - зробити так, щоб усі люди зрозуміли: майбутнє – не на заробітках за кордоном, а у власній країні, успішній країні. І ми неодмінно досягнемо цього, усі разом будемо пишатися своєю країною, де найвищою цінністю є люди».