Фото УНІАН

Народний депутат України від "Батьківщини" Валерій Дубіль прокоментував виклик на допит у справі щодо так званої "виборчої сітки", пов'язавши це з тиском на лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко напередодні президентських виборів.

"Про те, що мене хтось кудись викликає, я дізнався від своєї сім'ї. Мої діти бачили якийсь телевізійний сюжет і негайно мені подзвонили. Ніяких офіційних запрошень або викликів я на сьогодні не отримав ", - заявив політик.

За його словами, таким чином влада намагається тиснути на головного опонента провладного кандидата на пост президента України Юлію Тимошенко.

Відео дня

"Не будучи до кінця впевненими у тому, що спрацює їх схема підкупу виборців, що вони зможуть сфальсифікувати результати виборів завдяки підробці протоколів або використанню транзитного сервера, влада почала безпрецедентний з часів Януковича тиск на своїх політичних опонентів", - заявив нардеп.

Як зазначає Дубіль, такі брудні методи ведення передвиборної кампанії не мають нічого спільного з демократичними нормами, дотримання яких постійно підкреслюють США і ЄС.

"Я народився і виріс в Україні. У мене тут дружина, четверо дітей і троє онуків. Я не маю бізнесу в Росії, як чинна влада, і не заробляю на військових операціях і горі людей. Мені жити в цій країні. І мені не байдуже, яке майбутнє очікує нас і наших дітей. Саме тому я з Юлією Тимошенко, а не з тими, хто грабує власний народ, прикриваючись псевдопатріотичними гаслами. Правда буде за нами! "- заявив Дубіль.