Виробники сільськогосподарської продукції створюють робочі місця, тому держава повинна надавати таким підприємствам максимальну підтримку. Про це під час візиту на приватно-орендне сільськогосподарське підприємство ім. Т. Шевченка у с. Угринів на Волині заявив кандидат у Президенти України від УКРОПу, народний депутат Олександр Шевченко.

«Будь-яка підприємницька діяльність, зокрема сільське господарство, залежить від загального рівня життя людей. Держава повинна максимально допомагати таким виробництвам. Адже малий і середній бізнес – основа міцної економіки», – наголосив Олександр Шевченко.

За його словами, позитивні зміни і на підприємстві, і в державі відбудуться лише у разі обрання достойного кандидата на президентських виборах 31 березня.

Відео дня

«Ми припинимо дотування за рахунок платників податків високорентабельного монопольного бізнесу. Дамо дотації фермерам, а не олігархічним агрохолдингам. Один із державних пріоритетів – модерне технологічне заможне село з розвиненою інфраструктурою та комфортом», – зазначив укропівець.

Перебуваючи на Волині, Олександр Шевченко також зустрівся з мешканцями міст Горохова, Рожища та Затурцівської ОТГ.