Кандидат у Президенти, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко закликає українців прийти 31 березня на виборчі дільниці і проголосувати на виборах Президента України. 

«31 березня прийду на виборчу дільницю, прошу прийти й Вас! Разом проголосуємо за відновлення миру, очищення влади, відродження економіки та соціального захисту громадян. Час діяти!», - йдеться у зверненні Наливайченка. 

Він також закликав українців усвідомлено підійти до свого вибору 31 березня.  

Відео дня

«31 березня Україна зробить свій вибір. Це буде наш вибір. Вибір не жартома і не під примусом. Ми з Вами зробимо вибір як вільні і сильні люди. Ми, і ніхто крім нас, змінимо владу та змусимо служити людям і захищати кожного громадянина», - переконаний Наливайченко.

Серед пріоритетних завдань нового президента він назвав повернення безпеки і справедливості, забезпечення можливості для кожного громадянина достойно та мирно жити на українській землі. 

«Йду в Президенти, щоб діяти, і діяти швидко та рішуче. За надану мені довіру я віддячу невтомною працею та відданістю. Це мінімум того, що я зобов’язаний зробити! І я зроблю так!», - йдеться у зверненні Валентина Наливайченка. 

Кандидат у президенти переконаний: «Наш великий Український народ вистоїть! Україна вистоїть, як це бувало і раніше, відродиться і розквітне».