Олександр Шевченко

Основою успішної України стане потужний малий і середній бізнес, за допомогою якого економіка держави зміцніє після зміни чинної влади. Про це заявив кандидат у президенти від УКРОПу, народний депутат Олександр Шевченко під час зустрічі з колективом підприємства з виготовлення гофротари усіх форм і розмірів на Тернопільщині.

«Високотехнологічне виробництво, працьовитий ініціативний колектив. Такі підприємства, потужний малий і середній бізнес – основа успішної країни. І держава повинна допомагати їм розвиватися, виходити на європейські ринки. Думаю, що вже зовсім скоро ми змінимо злочинну владу. І за допомогою таких підприємств збудуємо міцну економіку», – зазначив він.

Водночас, за словами завідувача виробництвом підприємства гофротари Олега Олійника, Україна має всі можливості для підвищення експорту гофротари, попит на яку зростає.

Відео дня

«Ми доставляємо нашу продукцію в усі куточки України та за кордон. І попит на неї зростає щодня. Адже у світі є тенденція до збереження природи, а отже, дедалі більше підприємств переходять на екологічну упаковку», – підкреслив він.