Зеленський здав аналізи у медичному центрі Eurolab / УНІАН

Приватна клініка, у якій здавав аналізи Володимир Зеленський, вибачилась перед кандидатом за те, що в аналізах вказали невірну дату отримання матеріалу.

Про це йдеться у повідомленні медичного центру Eurolab на сторінці у Facebook.

«Приносимо Вам свої вибачення за невірно вказану дату реєстрації матеріалу. Після забору крові пробірка надходить до відділу пробопідготовки та сортування матеріалу, де працівником реєструється дата отримання матеріалу. Працівник відділу помилково замість цифри 5 натиснула 2. Просимо врахувати хвилювання працівника», - йдеться у заяві клініки.

Відео дня

Зазначимо, що результати аналізів Володимир Зеленський розмістив у своєму Facebook і помилку одразу помітили користувачі та ЗМІ.

Cпершу кандидат у президенти оприлюднив аркуш, на якому датою здачі аналізу значиться 2 квітня.

facebook.com/zelenskiy95

За 15 хвилин Зеленський оприлюднив інший аркуш - із датою 5 квітня.

facebook.com/zelenskiy95

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, але озвучив ряд умов. Зокрема, дебати мають відбуватися на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати в прямому ефірі, а також кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ані алкоголіків, ані наркоманів. Порошенко погодився провести дебати із Зеленським на стадіоні.

4 квітня представник виборчого штабу чинного очільника держави Олег Медведєв заявив, що Порошенко запрошує Зеленського разом у медпункті НСК «Олімпійський» здати аналізи на вживання наркотиків і алкоголю. У штабі Зеленського відхилили пропозицію здавати кров безпосередньо у медпункті НСК «Олімпійський» та заявили, що він прийде здавати аналізи в приватну лабораторію.

5 квітня зранку Зеленський здав на аналізи кров в приватній лабораторії «Євролаб», Порошенко – кров, сечу та волосся у медичному центрі НСК «Олімпійський».