Ілюстрація \  REUTERS

Перші результати національного екзит-полу після другого туру президентських виборів в Україні з’являться о 20.00 21 квітня.

Читайте такожЦВК прийняла постанову про проведення другого туру президентських виборів

Про це на брифінгу сказала директор фонду "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна, передає Українська правда. "Розклад буде таким же, як і був. О 14 годині ми збираємо журналістів і будемо розповідати як проходить екзит-пол. Перша подача буде о 20 годині станом на 18.00. Другий екзит-пол буде о 22 годині", - розповіла Бекешкіна.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, у першому турі виборів, які відбулися 31 березня, перемогу здобули Володимир Зеленський (понад 30% голосів) та Петро Порошенко (трохи менше 16%).

В даний час між кандидатами точиться дискусія з приводу часу і місця проведення дебатів. Порошенко пропонує кілька раундів дебатів, а Зеленський запросив Порошенка влаштувати дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня. У Порошенка погодилися на дебати 19 квітня і також будуть чекати Зеленського на стадіоні 14 квітня. Водночас, офіційні дебати кандидатів заплановані в студії "Суспільного" ввечері 19 квітня.