Піарники Порошенка показали нову порцію креативу / Скріншот з відео - Главред

Після скандалу з сумнівними вуличними бордами, в яких використовується фото Володимира Путіна, виборчий штаб Петра Порошенка вирішив не зупинятися. Представник штабу кандидата Олег Медведєв показав на брифінгу макет борда, на якому використовуються зображення Порошенка та російського шоумена Максима Галкіна.

Читайте такожШтаб Порошенка підтвердив, що замовив скандальні борди з Путіним

Трансляцію брифінгу вів «5 канал». В ході брифінгу Медведєв наполягав, що мета скандальних бордів – нагадати виборцям, що в умовах серйозних викликів країні потрібен сильний та досвідчений лідер.

"Напевно, для нас була би більш легкою така ситуація (Порошенко проти Галкіна – ред.). Якби склалася така конфігурація переговорників, то Порошенку було б легше знайти спільну мову з Росією. Очевидно, що для нашого опонента цікавішою була б така гіпотетична ситуація (Галкін проти Зеленського – ред.). Очевидно, їм легше було б знайти спільну мову", – пояснив представник штабу.

Скріншот з відео - Главред
Скріншот з відео - Главред

За словами Медведєва, з нинішніх кандидатів тільки у Порошенко має "достатньо сили", щоб протистояти Путіну.

Водночас, звинувачення, що дана реклама покликана створити Зеленському образ агента Кремля, Медведєв категорично відкидав.

«Категорично ні. Це не має нічого спільного з реальністю. Ніхто у нас не вважає, що Зеленський є маріонеткою Путіна, так само ми не вважаємо, що прихильники Володимира Олександровича є прихильниками Путіна», - уклав він.

Як повідомляв УНІАН, штаб кандидата в президенти Петра Порошенка випустив агітаційні матеріали, зокрема - білборди, на яких він зображений разом з президентом Росії Володимиром Путіним. При цьому, українське законодавство забороняє використовувати в рекламі зображення фізичних осіб без їх письмової згоди, а у передвиборній агітації осіб, які не є громадянами України.

Сумнівна реклама викликала суперечки серед користувачів соцмереж. В тому числі - серед прихильників президента. Деякі припускали, що дані борди - результат чорного піару - нібито спрямований проти Порошенка.