11 квітня в штабі Зеленського заявили, що їхньому кандидату можуть посилити охорону / УНІАН

У четвер ввечері, 11 квітня, в мережі з'явилося нове відео з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським. Цього разу фінал у відео іншою: тепер фура проїжджає повз Зеленського, після чого на нього висипається білий порошок.

Відео опублікували на Facebook-сторінці Бойкот Партії Регіонів зі словами: "Тепер Аваков задоволений?".

Відео супроводжується фразою "З ним все в порядку, тому що він під кайфом".

Читайте також"Вам повторити?": Зеленський і Порошенко вперше поспілкувалися у прямому ефірі (відео)

Як повідомляв УНІАН, 11 квітня в штабі Зеленського заявили, що їх кандидату можуть посилити охорону у зв'язку з публікацією в Telegram-каналі, який пов'язують зі штабом іншого кандидата в президенти, чинного глави держави Петра Порошенка, відеоролика, де фура збиває його опонента.

Згідно з повідомленням, о 21.34 10 квітня в Telegram-каналі під назвою "Європейське майбутнє України", який штаб Зеленського пов'язує з Порошенком, було опубліковано відео, на якому фура збиває Зеленського.

У "Зе! Команді" заявляють, що відеоролик змонтований на основі останнього агітаційного ролика Зеленського, який вийшов вранці 10 квітня.

За даним фактом Головним слідчим управлінням Нацполіції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 346 Кримінального кодексу України - погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча.