Зеленський відправився у Францію на зустріч з Макроном / УНІАН

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський знову заявив, що чекає чинного главу держави і кандидата в президенти Петра Порошенка на дебати 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Про це Зеленський сказав в телефонному режимі в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Читайте також"Вам повторити?": Зеленський і Порошенко вперше поспілкувалися у прямому ефірі (відео)

Відео дня

"Пан президент, шановний Петро Олексійович, знає прекрасно, що зараз я у Парижі, у Франції... Ця інформація вам відома. У мене зустріч завтра о третій годині дня з президентом Франції. Пан Порошенко знає, що мене немає в Києві, і дуже дивно, що поважний кандидат в президенти Петро Олексійович мене запрошує в студію 1+1", - зазначив Зеленський.

"Що стосується дебатів, ми домовилися, і я запропонував 19-го числа на НСК Олімпійський, я запросив пана Порошенка на дебати, він сказав: "Стадіон, так стадіон" і прийняв ці умови", - додав Зеленський.

Він наголосив, що запрошує на дебати, які підтвердив Порошенко, на 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Порошенко прийшов в ефір програми "Право на владу" з ініціативою провести дебати із Зеленським.

Через деякий час представники Зеленського повідомили, що кандидат прямує до Франції, де завтра заплановано його зустріч з президентом цієї країни Мануелем Макроном, тому не може бути присутнім в студії.

Згодом вдалося зв'язатися із Зеленським телефоном, розмова двох кандидатів у президенти відбулася у прямому ефірі.

Як повідомляв УНІАН, президент прийшов в ефір програми з ініціативою провести дебати в ефірі програми "Право на владу" з іншим кандидатом Володимиром Зеленським.