Дмитро Разумков / REUTERS

Глава партії «Слуга народу» Дмитро Разумков описав портрет кандидата в партію для участі у виборах до Верховної Ради: високоморальний, успішний з бездоганною репутацією командний гравець.

Читайте такожДострокові вибори до ВР не передбачають додаткових витрат з бюджету – радник Зеленського

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив на прес-конференції в Києві.

Відео дня

«Ми для себе бачимо певні критерії, якими повинні будуть володіти кандидати від партії «Слуга народу» - це багато в чому дуже корелюється з тими завданнями і баченням, які ми з вами спостерігали під час виборчої (президентської - УНІАН) кампанії», - заявив Разумков.

«Дивлячись на той портрет кандидата в партію «Слуга народу», ми хотіли б позначити концептуальні та принципові речі, які повинна мати ця людина», - додав лідер партії.

За його словами, кандидат в першу чергу повинен бути високоморальним, з глибокими принципами, бажанням і можливістю чути і реалізовувати ті завдання, які йому буде ставити українське суспільство.

«Ця людина повинна бути успішною в тій сфері діяльності, якою вона займається, і вона може показати досягнення в цьому напрямку», - зазначив Разумков.

Також, додав він, кандидат повинен мати бездоганну репутацію і зміг би довести свою ефективність в Раді.

«Це командний гравець, який буде працювати на всю багатомільйонну команду українського народу», - підсумував лідер партії «Слуга народу».