Разумков очолив партію "Слуга народа" / фото УНІАН

Голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков заявив, що у президента України Володимира Зеленського у розстановці сил, що склалася, поки мало механізмів для реалізації всіх поставлених українським суспільством завдань.

Читайте такожДострокові вибори до ВР не передбачають додаткових витрат з бюджету – радник Зеленського

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив на прес-конференції в Києві.

Відео дня

За словами Разумкова, сьогодні партія готується до майбутніх парламентських виборів.

«Усі ви бачите, що насправді відбувається - ті зміни, на які сподівалося суспільство, на жаль, поки що в тому обсязі, в якому є запит у наших із вами співгромадян, не реалізовані», - додав він.

«Усі чудово розуміють, що станом на сьогодні в розстановці сил, що склалася, у президента поки що мало механізмів для реалізації всіх тих завдань, які були йому поставлені українським суспільством під час виборчої кампанії, коли 73% виборців віддали свої голоси на його підтримку», - зазначив Разумков.

Він вважає, що потрібно дати можливість президенту реально вплинути на ситуацію, що склалася, й привести нову політичну силу та нових політичних лідерів у різні вертикалі влади.

На думку Разумкова, станом на сьогодні лише «консолідація президента, законодавчої та виконавчої влади» дасть можливість реально змінити й виконати всі запити українського суспільства.