Олександр Ткаченко / фото: facebook.com/openorthodoxuniversity

Дев'ятий номер списку «Слуги народу», генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко в інтерв'ю розповів, як конкретно координує роботу мажоритарників від "Слуги народу" в столичних округах.

"Намагаємося їм допомогти із просуванням, відповісти на їхні запитання. Наприклад, з погляду медійного позиціонування, гасел. Ми опрацьовуємо питання, пов'язані із сенсами", - заявив Ткаченко ТһеБабель.

Також він підкреслив, що раніше на виборах мажоритарники від якоїсь партії не виступали однією командою, що, на його думку, доцільно, враховуючи необхідність вирішення глобальних проблем у столиці.

Відео дня

"У команди (партії "Слуга народу", - ред.) є обласні штаби. Щодо Києва була моя пропозиція вперше спробувати сформувати окрему київську групу партії. Я не пам'ятаю, щоб раніше на виборах мажоритарники від якої-небудь партії виступали однією командою. Звичайно, у Києві є різні райони та проблеми, але без вирішення глобальної — що таке Київ, як він буде розвиватися, які тут правила, впоратися з окремими проблемами буде складно", - заявив Ткаченко.