ЦВК показала справжнє обличчя Дарта Вікторовича Вейдера / скріншот - Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back

Центральна виборча комісія вперше оприлюднила на своєму сайті фотографії всіх кандидатів в депутати, які балотуються у мажоритарних округах. Одним з них є Дарт Вікторович Вейдер, який зазвичай не з'являється на людях без костюма та маски темного лорда з кіносаги «Зоряні війни».

Читайте такожЦВК зареєструвала кандидатом у нардепи Дарта Вейдера

За інформацією ЦВК, Вейдер балотується на одномандатному окрузі №135 (Одеська область). Кандидат народився 4 жовтня 1987 року у Києві, проживає в столиці, судимостей не має. Вейдер – директор ТОВ «Темна сторона сили», член політичної партії «Блок Дарта Вейдера».

Відео дня
cvk.gov.ua/

Як зазначають у русі «Чесно» кандидати «Стандарти Вейдер» давно стали мемом українських виборів, не тільки в Одесі, але й у всій Україні. Так, Дарт Олексійович Вейдер намагався зареєструватися кандидатом у президенти на виборах 2014 року.

Раніше повідомлялося, що на оновленому офіційному сайті Центральної виборчої комісії вперше в історії українських парламентських виборів опублікували фотографії всіх кандидатів, які балотуються у мажоритарних округах.

У громадському русі "Чесно" відзначають, що оприлюднення фото кандидатів "дозволить не лише побачити фотографії лідерів гонки, але і краще ідентифікувати технічних кандидатів і так званих "клонів", які можуть спотворити результати волевиявлення громадян.