На виборчій дільниці у Запоріжжі розпилили газ / фото УНІАН

На виборчій дільниці №231028, що знаходиться в Запоріжжі, невідомі розпилили сльозогінний газ після закриття дільниці.

Як повідомляє прес-служба поліції Запорізької області, близько 21:40 до неї надійшло повідомлення про хуліганські дії на дільниці у Хортицькому районі Запоріжжя.

Зазначається, що невідомі з аерозольного балончика розпилили невстановлену речовину з різким запахом у відкрите вікно, де в цей час члени виборчої комісії підраховували голоси виборців. Усіх присутніх вивели на вулицю.

Відео дня

Читайте такожНа 223 окрузі в Києві загострюється обстановка: на п'яти ділянках комісії не рахують голоси, а біля стін ОВК - сотня "свободівців"

"Працівники поліції оперативно встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Трьох чоловіків доставили до відділення поліції. На даний час встановлюються всі обставини події", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як зазначає 112 Україна, підрахунок голосів припинили на 40 хвилин, але згодом роботу комісії відновили вже в іншому приміщенні.

Раніше УНІАН повідомляв, що в Києві на виборчій дільниці для голосування на виборах у Верховну Раду жінка влаштувала справжнє шоу, тому що забула вдома паспорт.